Over Cindy

Na een wereldreis van twee jaar, veertien jaar dagblad journalistiek en zeven jaar een marketingfunctie te hebben vervuld, besloot Cindy Jaspers haar eigen bedrijf op te richten: beautiful business.

Cindy inspireert en ondersteunt sociaal geëngageerde ondernemers die op zoek zijn naar meer Schwung in hun bedrijf, meer tevredenheid en naar meer klanten die heel goed bij hen passen.

Klanten van beautiful business zijn goed in hun vak en willen niets liever dan anderen helpen. Het is voor hen belangrijk zinvol werk te doen. Zij weten dat zij meer te bieden hebben en willen dit laten zien. Authentiek en mindful.

Om meer Schwung in je bedrijf te krijgen moet je soms een grens over. Een grens houdt je immers tegen. Cindy is met beautiful business letterlijk over de grens gegaan en heeft inmiddels zeer goede ervaringen met Duitse klanten.

Wat veel helpende ondernemers vaak tegenhoudt is marketing. Zij krijgen buikpijn alleen al bij het idée dat zij zichzelf moeten verkopen. Marketing, zegt Cindy, is niet meer dan jezelf op een authentieke manier laten zien. Beautiful business biedt haar klanten een eenvoudige methode waarmee zij klanten aantrekken die bij hen passen en zekerder worden van hun inkomen.

Het belangrijkste bij het authentiek aantrekken van passende klanten is enerzijds goede zelfkennis en anderzijds je goed kunnen bewegen in marketingland. Beide kanten betekenen: DOEN!

Cindy Jaspers woont met man Claus, dochter Marie (18) en zoon Jonas (15) in Vaals, met uitzicht op de Duitse grens. Cindy verzorgt lezingen, geeft workshops en groeps- en privécoaching. Cindy werkt in Duitsland en in Nederland en zet zich graag in voor betere samenwerking tussen ondernemers uit beide landen.

 

 

 

href=”http://www.beautifulbusiness.eu/interview-met-cindy/”>Interview met Cindy