Testimonials

Je brengt je boodschap op een voor mij duidelijke, overzichtelijke manier. Als persoon kom je prettig over, je blaast jezelf niet op maar staat er als jezelf en dat is fijn. Je openheid (bv. over hoe je er staat en over waar jij je inspiratie vandaan haalt) is aangenaam en nodigde mij ook uit om open te zijn. Zoals aan het eind van de workshop waar ik mede door jouw uitnodigende instelling en door hoe je reageerde op anderen die het eerder deden, kon aangeven wat de workshop mij opleverde. Dat zijn nieuwe verbanden tussen wat ik goed kan en wat belangrijk is voor mij. Dus al met al een geslaagde zondagmiddag.
Dankjewel en veel succes verder!

Roos RobertsRoerjeziel

“Je legt uit dat ondernemen begint met: ken jezelf. Daar heb ik lang bij stilgestaan voorafgaand aan het besluit om met Oorgetuige te starten. Je zette me wel aan het denken toen je sprak over ‘systeem’ en ‘aanbod’. Dat zijn punten waar ik meer bij stil moet staan. Ik heb er dus zeker wat uitgehaald en vond je verhaal ook heel helder, bijna logisch.
Ik vond het goed dat je jouw eigen (overwonnen) onzekerheden deelde; dat maakt je geloofwaardig. Je hebt een prettige stem, goede uitstraling en ik krijg de indruk dat je helemaal op je plek bent.”

Els Huver

ik dacht al veel te weten over marketing.
Cindy liet zien dat van ‘gewone’ marketing niet alles bij mij past.
Echt een Aha-moment!
Daar begint authentieke marketing.

Riet de WitWebsite-CoachWebsite CoachMaastricht

“Je hebt een mooi werkbaar model gepresenteerd waar ik diezelfde avond nog mee aan de slag ben gegaan. Wat mij duidelijk werd, was dat ik het beste kan werken met mensen die hun eigen kracht mogen/willen gaan voelen. Met name de vrouwelijke kracht. Ook heb ik inspiratie gekregen om een korte workshop samen te gaan stellen om mijn kwaliteiten op die manier naar buiten te brengen.
Ik vond dat je je energie prettig neerzette, je bleef dicht bij jezelf; compliment! Hartelijk dank voor de inspirerende middag! “

Liesbeth Schroen

“Een inspirerende gastvrouw en inspirerende cursisten. Geweldig om te zien hoe makkelijk, onbevangen en boeiend jij jouw ‘eigen’ verhaal deed. Een eerlijk verhaal, vanuit je kern. Met een vleugje humor. Daar stond een integer, warm mens voor de groep. Open, onbevangen, leergierig en als doorgeefluik voor wijsheid. Ik heb van je workshop veel geleerd. Ik toetste waar ik persoonlijk sta, zowel privé als zakelijk. Door jouw workshop heb ik besloten om ook op (zakelijke) momenten vooral mijzelf te zijn. Je presentatie op de flip-over: functionele eenvoud, bijna kinderlijk eenvoudig en toch vind ik het goed! Deze inzichten zetten mij als vormgever ontzettend aan het denken en analyseren. Kortom, er was en is veel (les) stof tot nadenken. Dankjewel.”

JBGraphicsJos Breeschoten

“Ik vond jouw rustige, heldere manier van presenteren, aangename stem en het vleugje zelfspot, prettig om te volgen.
Mijn denken/voelen slingert de laatste tijd wat heen en weer tussen toch maar inzetten op solliciteren naar een kantoorbaan en doorgaan op de ingeslagen weg. (Counselen, werken met levensverhalen, bezig zijn met levensvragen in schrijfgroepjes misschien?).
Je lezing gaf mij weer moed. Niet KvK maar creativiteit het laatste woord geven… Nieuwe perspectieven.”

Brigitte Souren

“Allereerst mijn complimenten voor je heldere uiteenzetting tijdens de workshop van afgelopen zondag. Je weet de mensen goed te boeien en ook jouw eigen verhaal sprak erg aan. Voor mij persoonlijk was het een bevestiging dat ik op de goede weg zit en al een paar hobbels heb genomen.
Daarnaast zijn er weer een aantal nieuwe inzichten ontstaan waarmee ik verder kan.
Al met al vond ik het een inspirerende workshop, ik wens je heel veel succes en hoop dat je er nog vele gaat geven.”

Unik - Psychologisch onderzoeks- en coachingsbureauTilly van Veen

Het was een heel fijne ervaring je workshop! Er was een fijne sfeer waarin ik mij veilig voelde om op te staan en mijzelf voor te stellen. Ook prettig dat je mensen een zetje geeft zodat iemand (die niet echt durft) toch durft op te staan en iets over zich zelf vertelt! Jij benadert de mensen op een heel persoonlijke manier en dat is heel prettig! Het werken in een groepje van drie mensen was bijzonder! Van een kant confronterend, maar de reacties van de andere mensen op mijn verhaal waren opbouwend en leerzaam. En het was ook interessant om naar anderen te luisteren en daar zelf op te reageren, iets wat ik best moeilijk vond!

Fer VissersGitaarleraar

“Met een schijnbare nonchalance heeft Cindy mij teruggebracht naar de scherpte die nodig is voor het ondernemerschap.
Voordat Cindy mij coachte bleef ik hangen in wetmatigheden en overtuigingen die behoren bij de corporate wereld maar geen pas hebben bij zelfstandig ondernemerschap.
De genoemde nonchalance is alleen mogelijk bij een volledig beheersing van de materie.”

Robert Flierman